3. jul 2024 10:44

Jurčević: Daću sve od sebe da ispunim sva očekivanja navijača Partizana

Izvor: TANJUG

podeli vest

Jurčević: Daću sve od sebe da ispunim sva očekivanja navijača Partizana

Foto: Shutterstock.com/Review News, ilustracija

MOSKVA - Novi fudbaler Partizana Mario Jurčević izjavio je da će dati sve od sebe da u narednoj sezoni ispuni sva očekivanja navijača "crno-belih".

Jurčević je juče potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, a potom se priključio prvom timu "crno-belih", koji se trenutno nalazi u Moskvi.

"Biti deo Partizana je velika čast i privilegija za svakog igrača, posebno za nas sa Balkana. Još mi se nisu slegli utisci, najiskrenije sam srećan što ću da igram pred navijačima Partizana i daću sve od sebe da ispunim sva očekivanja, koja mi donosi crno-beli dres", rekao je Jurčević, prenosi danas zvanični sajt kluba.

On igra na poziciji levog beka.

"Sebe gledam kao disciplinovanog timskog igrača, koji može da pomogne ekipi u ofanzivi i defanzivi. Igraću po taktici, koja odgovara treneru tako da jedva čekam da se priključim ekipi i adaptiram na njih i stil igre trenera", dodao je novi fudbaler Partizana.

Slovenački fudbaler je istakao da je pratio igre Partizana u prethodnom periodu.

"U Olimpiji su mi bili treneri Marko Nikolić i Ilija Stolica tako da sam i zbog njih počeo da pratim i da navijam za Partizan. Bio sam i na derbiju na JNA u sezoni 16/17 i oduševio sam se atmosferom na stadionu", naveo je Jurčević.

Nova sezona u Superligi Srbije počinje 20. jula. Partizan će naredne sezone igrati i u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Što se tiče igre na tri fronta, svi fudbaleri treniraju fudbal zbog utakmica, tako da je to velika motivacija za mene. Svakako bih izdvojio kvalifikacije za LŠ kao nešto posebno, jer je san svakog fudbalera da se takmiči sa najboljima ekipama u Evropi", rekao je Jurčević, koji je pozvao navijače Partizana da podrže tim u narednoj sezoni.