19. septembar 2023 21:41

Željko Obradović: Mislim da smo igrali tečno i dosta pametno i u odbrani i u napadu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Željko Obradović: Mislim da smo igrali tečno i dosta pametno i u odbrani i u napadu

Foto: TANJUG/RADE PRELIĆ

PODGORICA - Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle plasmana u finale ABA Superkupa i pobede nad Igokeom (91:84) da je njegova ekipa odlično izgledala u prvom poluvremenu i dodao da o lošoj poslednjoj četvrtini ne bi trošio reči.

"Radili smo jutros trening kao pripremu ove utakmice i objasnili igračima sve kvalitete koje ima Igokea kao tim, način u napadu i neke stvari koje rade u odbrani. Sa jednim treningom smo dobili, izuzetno sam zadovoljan, naravno prvim poluvremenom. Mislim da smo igrali tečno i dosta pametno i u odbrani i u napadu", rekao je trener Partizana.

Dodao je da je ekipa ispunila sve postavljene zahteve.

"Odlično smo izgledali u prvom poluvremenu. Treća četvrtina, u egalu. Negde ima i neke logike, a o zadnjoj ne bih trošio reči. Ja mislim da je to nešto o čemu ćemo sigurno da pričamo već sutra pre podne na sastanku i na treningu. Ekipa Igokee veoma čvrsto igra, imaju jasne ideje. Imaju pokrivene pozicije igrača koji znaju da igraju "pik end rol" i naravno šutere. Ponavljam još jednom, mislim da smo zasluženo pobedili i čestitam igračima na plasmanu u finale", rekao je Obradović.