1. februar 2024 14:53

Hanga: Barselona ima sjajnu sezonu, nadam se novoj pobedi Zvezde

Izvor: TANJUG

podeli vest

Hanga: Barselona ima sjajnu sezonu, nadam se novoj pobedi Zvezde

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD - Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izjavio je danas u Beogradu da "crveno-bele" očekuje težak izazov protiv Barselone i dodao da se nada pobedi svog tima u 25. kolu Evrolige.

Crvena zvezda je u nedelju pobedila Partizan u ABA ligi rezultatom 88:86, a "crveno-beli" su potom pre dva dana na svom terenu nadigrali Valensiju 82:64 u 24. kolu Evrolige.

Hanga je uoči meča sa Barselonom rekao da očekuje novu pobedu svog tima.

"Nadam se da hoćemo, to je naš plan, još jedna dupla nedelja, igramo protiv još jednog španskog tima, stil igre im je manje-više isti. Igramo protiv tima koji je u vrhu Evrolige na tabeli, imaju sjajnu sezonu, iako je mnogo ljudi sumnjalo u njih posle smene trenera. Za sada imaju odličnu sezonu, biće ovo veoma težak izazov", rekao je Hanga na konferenciji za medije u Beogradu.

Barselona je sinoć na svom terenu pobedila Virtus 84:57 u 24. kolu Evrolige. Barselona se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Evrolige sa 16 pobeda i osam poraza, dok je Crvena zvezda na 12. poziciji sa skorom 10/14.

"Imali smo priliku da se odmorimo, imali smo jedan dan više, a oni su igrali juče, danas treba da treniraju. To bi trebalo da bude naša prednost", istakao je Hanga.

Utakmica između Crvene zvezde i Barselone biće odigrana sutra od 20 časova u "Štark areni".