2. maj 2024 21:43

Nedović: Mega pokazala da ima kvalitet, očekuje nas težak posao

Izvor: TANJUG

podeli vest

Nedović: Mega pokazala da ima kvalitet, očekuje nas težak posao

Foto: Tanjug/video

BEOGRAD - Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović rekao je pred start polufinalne serije ABA lige da je Mega ove sezone pokazala kvalitet i da njega i njegove saigrače očekuje težak posao.

"Mega nas je namučila u prvom duelu ligaškog dela, potom su nas dobili na našem terenu i to zaista dosta govori o njihovom kvalitetu. Eliminisali su ekipu Cedevita Olimpije u četvrtfinalu relativno lako i sigurno da nas očekuje jako težak posao", rekao je Nedović, a prenosi klupski sajt.

Prvi meč polufinalne serije igra se u petak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Svesni smo da igramo protiv jako mlade ekipe, koja igra bez pritiska, koja je atletski jako moćna i nadam se da ćemo svi biti spremni da zaustavimo njihovu igru u tranziciji, da ćemo utakmicu uvesti u naš ritam i na kraju na iskustvo zabeležiti pobedu", dodao je Nedović.

Na kraju je poslao poruku navijačima.

"Nadam se da će naši navijači ispuniti "Pionir". Nema potrebe da pričam koliko nam je bitan svaki čovek koji će doći na utakmicu. Pred nama je fizički i mentalno izuzetno izazovan period sezone, tako da nam svaki navijač mnogo znači", zaključio je Nedović.

Drugi meč serije igra se u utorak 7. maja kad će domaćin biti Mega, a eventualni treći meč je na programu 10. maja, ponovo u dvorani "Aleksandar Nikolić".