10. jul 2024 21:41

Nikola Topić: Hvala svima u klubu, zauvek ću biti crveno-beli

Izvor: TANJUG

podeli vest

Nikola Topić: Hvala svima u klubu, zauvek ću biti crveno-beli

Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

BEOGRAD - Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić objavio je večeras oproštajno pismo u kom se zahvalio svima u klubu i navijačima.

Topić (18) će karijeru nastaviti u NBA ligi, pošto je sa Oklahomom u subotu potpisao višegodišnji ugovor.

"Košarka je sastavni deo mog života, oblikovala me je i učinila čovekom koji nikada ne odustaje i koji daje celog sebe za svoj tim. Zvezda mi je pružila priliku da radim ono što najviše volim. Dala mi je šansu da pokažem šta umem, da steknem prijatelje za ceo život, učim od najboljih i sve to igrajući za klub koji volim", napisao je Topić na Instagramu.

Plejmejker se zahvalio svima koji rade u klubu.

"Hvala upravi kluba, svim trenerima, kondicionim trenerima, fizioterapeutima i doktorima. Hvala mojim saigračima koji su mi verovali i dali šansu da pružim svoj doprinos na terenu, čak i kad sam bio najmlađi u timu, nisu dozvolili da to osetim i hvala im na tome", dodao je Topić.

On je ove prošle sezone prosečno beležio 15,1 poen uz 5,9 asistencija i 3,2 skoka po utakmici u ABA ligi i tako osvojio nagradu za najboljeg mladog igrača regionalnog takmičenja.

"Hvala navijačima, kao jedan od vas, veoma sam srećan što ste me prihvatili i bodrili kroz najteže trenutke u mojoj karijeri. Vaša podrška je bila moj pokretač i na tome sam vam beskrajno zahvalan. Hvala vam i zauvek ću biti crveno-beli", zaključio je Topić.