23. avgust 2024 21:26

Goran Ivanišević: Đoković najbolji u istoriji, u finalu OI izgledao je mlađe od Alkaraza

Izvor: TANJUG

podeli vest

Goran Ivanišević: Đoković najbolji u istoriji, u finalu OI izgledao je mlađe od Alkaraza

Foto: AP Photo/Andy Wong

SARAJEVO - Novak Đoković je najveći teniser u istoriji i jedan od najvećih sportista ikad. Od njega se puno može naučiti, prošao je u poslednjih pet godina, i ja skupa s njim, mnogo loših stvari, nećemo o njima, ali sve se na kraju vrati u životu, rekao je nekadašnji Đokovićev trener Goran Ivanišević.

Ivanišević je bio gost filmskog festivala u Sarajevu i otkrio da je čestitao Đokoviću osvajanje olimpijskog zlata u Parizu, ali i najavio da će uskoro, posle odmora, ponovo raditi kao trener.

"Čuo sam se sa Novakom posle zlata i kad je operisao koleno. Meni je toliko drago zbog toga jer znam koliko mu znači, znam koliko je hteo to da osvoji i način na kraju je igrao to finale, koliko je on "pozitivno lud" može igrati u Los Anđelesu za četiri godine, ne bih se ja ništa čudio. Igrao je protiv momka 16 godina mlađeg, koji je brži i koji jače udara, a u tom finalu sve se okrene, niti je bio brži od njega, niti je jače udarao. U jednom trenutku je Novak izgledao mlađe od Alkaraza, zbilja k'o da sam ga ja osvojio i svaka mu čast", istakao je Ivanišević, a preneo "Klix".

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa