21. septembar 2023 13:38

TSS: Završni turnir "Tenis 10 gran pri serije" 23. i 24. septembra u Beogradu

Izvor: TANJUG

podeli vest

TSS: Završni turnir "Tenis 10 gran pri serije" 23. i 24. septembra u Beogradu

Foto: TSS

BEOGRAD - Završni turnir iz serije "Tenis 10 grand pri" biće održan 23. i 24. septembra na terenima TA Tipsarević na SC Olimp u Beogradu, saopštio je danas Teniski savez Srbije.

U saopštenju se navodi da će se za bodove na rang listama i nagrade boriti više od 200 takmičara na tri nivoa takmičenja, Crvenom, Narandžastom i Zelenom.

"Teniski savez Srbije obezbedio je bogate nagrade za po tri najbolja igrača kod devojčica i dečaka svake kategorije, a biće nagrađena i četiri najuspešnija rukovodioca škola tenisa iz klubova sa zbirne rang liste. Program otvaraju u subotu Zeleni i Crveni nivo od 10 časova, a priključiće im se devojčice Narandžastog nivoa ne pre 13 časova", saopšteno je iz TSS.

"Nedeljni program otvaraju Zeleni nivo i dečaci Narandžastog nivoa od 10 časova. Svečano zatvaranje i dodela priznanja predviđeni su za nedelju od 18 časova u amfiteatru SC Olimp. Sve vreme biće prisutna i Novak Đoković fondacija, kao što je to bio slučaj tokom cele serije turnira", dodaje se u saopštenju TSS.