21. novembar 2023 10:51

Ana Ivanović: Svaka čast Novaku Đokoviću na vrhunskoj formi

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ana Ivanović: Svaka čast Novaku Đokoviću na vrhunskoj formi

Foto: Shutterstock.com/Jimmie48 Photography

BEOGRAD - Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je fascinirana igrom Novaka Đokovića i navela da je oduševljena njegovom vrhunskom formom.

Srpski teniser je pre dva dana osvojio rekordnu sedmu titulu na Završnom ATP Masters sezone u Torinu, pošto je u finalu pobedio Italijana Janika Sinera 6:3, 6:3.

"Sećam se da mi je Rafael Nadala 2008. rekao: 'Ne znam koliko ću izdržati', pre svega zbog povreda. Evo ga Đoković, bori se. Ta činjenica da je Novak toliko jak i zdrav mi je stvarno fascinantna, svaka mu čast na tome", rekla je Ana Ivanović u podkastu "Alesto".

Đoković je ranije obezbedio prvo mesto na ATP listi na kraju godine, osmi put u karijeri.

"Definitivno, svi mi sazrimo i godine donesu svoje, iskustva neka. Đoković se definitivno promenio. I on je nekako čovek, više nije dete i ono što smo bili kada smo imali 18 godina. Mislim da se svi mi konstantno menjamo", dodala je nekadašnja srpska teniserka.

Đoković je juče započeo 400. nedelju na čelu ATP liste. Ana Ivanović se povukla iz tenisa krajem 2016. godine.

"Iskreno, nismo razmišljati da će toliko trajati. Ono što mi je stvarno fascinantno je to kako Đoković uspeva da održi telo u formi. Naporan je sport, veliki je uticaj na telo, vidimo i po Federeru i Nadalu", izjavila je Ana Ivanović.