5. jun 2024 14:53

Doktor Radovanović o Đokovićevoj povredi: Teško je govoriti sa manjkom informacija

Izvor: TANJUG

podeli vest

Doktor Radovanović o Đokovićevoj povredi: Teško je govoriti sa manjkom informacija

Foto: Tanjug/video

BEOGRAD  - Teško je ovako govoriti sa manjkom informacija, jer povrede meniskusa su jako različite i postoji čitav dijapazon. Od težine povreda zavisi i težina hirurške intervencije, a od težine hirurške intervencije zavisi i dužina oporavka, od mesec dana do nekoliko ili više meseci. Ovako spekulisati zaista je nezahvalno", rekao je danas profesor dr Dragan Gaga Radovanović o povredi Novaka Đokovića.

Čuveni lekar, koji je predsednik zdravstvene komisije OKS, ujedno i predsednik Crvenog krsta Srbije, istakao je da se iskreno nada da će srpski teniser biti spreman za Igre u Parizu.

"Ono što sam ja video, to je da je on povređen negde početkom drugog seta, da je izdržao ceo meč, da je dobio na kraju taj meč i da je ipak odigrao. Iskreno se nadam ili je to možda preterana želja da u to verujem, da nije teža povreda meniskusa, ali da sigurno zahteva hiruršku intervenciju kako bi se on što pre vratio i kako bi što pre mogao da se takmiči, ali više ćemo znati kad budemo imali imali informaciju o težini njegove povrede", istakao je Radovanović.