28. avgust 2024 16:42

Kapiten vaterpolista Srbije Nikola Jakšić napustio Novi Beograd i prešao u Radnički

Izvor: TANJUG

podeli vest

Kapiten vaterpolista Srbije Nikola Jakšić napustio Novi Beograd i prešao u Radnički

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BEOGRAD - Vaterpolo klub Novi Beograd prihvatio je ponudu Vaterpolo kluba Radnički, koji je izrazio želju da Nikola Jakšić, naš igrač pod ugovorom, nastavi dalju karijeru u kragujevačkom klubu”, rekao je Tanjugu Slobodan Soro, predsednik Novog Beograda, koji je aktuelni srpski i regionalni šampion, ujedno i aktuelni osvajač nacionalnog Kupa.

Soro je naglasio da je Novi Beograd prihvatio ponudu Radničkog i pustio Nikolu Jakšića uz propisno obeštećenje jer je koncept kluba za sledeću sezonu zasnovan dobrim delom na podmlađivanju ekipe i menjanju dinamike igre.

“Želimo da budemo tim sa mnoge više kretanja i agresivnosti nego u prethodnom periodu. Imamo kod nas najbolje mlade igrače u zemlji i želimo da im damo šansu da se pokažu i na najvišem evropskom, regionalnom i nacionalnom nivou. Ambicije nam se ne menjaju, iako dolaskom Jakšića sada, a pre toga Drašovića, Rašovića, Filipovića i mlađeg Jakšića, Radnički postaje apsolutni favorit za osvajanje našeg prvenstva uz činjenicu da u svojom redovima ima pet olimpijskih pobednika”.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa