24. januar 2023 13:39

Teretna vozila na Batrovcima čekaju tri sata na izlazu iz zemlje, na Horgošu i Šidu dva

Izvor: TANJUG

podeli vest

Teretna vozila na Batrovcima čekaju tri sata na izlazu iz zemlje, na Horgošu i Šidu dva

Foto: Shutterstock.com/EvGavrilov, ilustracija

BEOGRAD - Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnim prelazima Horgoš i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na Kelebiji teretna vozila čekaju 60 minuta, na Batrovcima 180, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na deonici Čačak - Požega, kod mesta Gugalj saobraćaj se odvija usporeno nakon saobraćajne nezgode, pa Putevi Srbije savetuju vozačima da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na auto-putu E-70, u zoni petlje Ruma od juče je izmenje režim saobraćaja zbog radova na izgradnji mosta broj 1, koji je sastavni deo budućeg auto-puta Ruma-Šabac.

Za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka,u smeru Beograd-granični prelaz Batrovci i deo preticajne saobraćajne trake na desnoj strani kolovoza u dužini od oko 400m.

Saobraćaj se odvija dvosmerno desnom stranom kolovoza u smeru granični prelaz Batrovci-Beograd zaustavnom i voznom trakom.

Na deonici Merošina – Prokuplje do 15. februara planirani su radovi na uređenju bankina i trotoara,a izvode se pod saobraćajem uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake.