13. februar 2023 13:32

Najstariji učesnici takmičenja "Poljubi me" u Vrnjačkoj Banji imaju više od 90 godina

Izvor: TANJUG

podeli vest

Najstariji učesnici takmičenja "Poljubi me" u Vrnjačkoj Banji imaju više od 90 godina

Foto: Turistička organizacija Vrnjačke Banje

VRNJAČKA BANJA - Turistička organizacija Vrnjačka Banja najavila je da će sutra, 14. februara, biti održano tradicionalno takmičenje u najdužem poljupcu, na čuvenom Mostu ljubavi u banji, a najstariji učesnici biće par iz Trstenika, Nada Dunjić od 90 godina i Dragoljub Mandžukić koji ima 93 godine.

Takmičenje "Poljubi me" okuplja zaljubljene parove iz svih gradova Srbije već 15 godina unazad, a rekord u najdužem poljupci drži par iz Kruševca Irena i Đorđe Božić koji su se ljubili čak 112 minuta bez prestanka, saopštila je TO Vrnjačka Banja.

"Ove godine imamo prijavljen par iz Trstenika, ona Nada Dunjić ima 90, a Dragoljub Mandžukić 93 godine. Bili smo u šoku kada su se prijavili, ali verujem da će privući veliku pažnju jer su najavili obaranje rekorda u najdužem poljupcu”, rekao je Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Pobednici se biraju u tri kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par, a prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku.

Svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefon Turističke organizacije 036-611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije, navedeno je u saopštenju.