22. decembar 2022 11:45

Na Zlatiboru za doček Nove godine „pola estrade“, kapaciteti skoro popunjeni

Izvor: TANJUG

podeli vest

Na Zlatiboru za doček Nove godine „pola estrade“, kapaciteti skoro popunjeni

Foto: Tanjug video

ZLATIBOR - Na Kraljevom trgu na Zlatiboru za doček Nove 2023. nastupiće Beogradski sindikat, Danica Crnogorčević i trubački orkestar Dejana Jevđića, a za reprizu Leksington bend i Indira Radić.

Pored toga ugostiteljski objekti organizuju dočeke sa poznatim izvođačima, tako da će, kako kaže za Tanjug direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović „pola estrade biti na Zlatiboru“ .

 

Za doček godine, u kojoj će Zlatibor slaviti i 130 godina od organizovanog turzima, u hotelima, kafićima ili restoranima u novogodišnjim danima nastupiće i Svetlana Ražnatović, Nikola Rokvić, Milica Todorović, Adil Maksutović, Seka Aleksić, Mira Škorić, Tanja Savić, Ivana Selakov, Šako Polumenta…

„Popunjenost kapaciteta je već 95 odsto, a mi verujemo da će biti i 100 odsto i 50 hiljada gostiju“, kaže Živanović.

On navodi da su cene blago korigovane ove godine jer su porasle i cene energenata, ali da svako ko želi da dođe na Zlatibor može pronaći smeštaj prema svojim mogućnostima.

„Četvorodnenvi aranžman uz polupansion i doček sa korišćenjem usluga hotela se kreće od 300 do 800 evra u zavisnosti od nivoa usluga, a oko 100 evra je privatni smeštaj u apartmanima u zavisnosti od lokacije “, kaže Živanovnić.