1. januar 2023 13:26

Direktor JKP „Beogradske elektrane“: Ova godina će biti još jedan veliki izazov

Izvor: TANJUG

podeli vest

Direktor JKP „Beogradske elektrane“: Ova godina će biti još jedan veliki izazov

Foto: Tanjgu video

BEOGRAD - Vanja Vukić, direktor JKP „Beogradske elektrane“ i menadžment preduzeća obišli su proizvodno postrojenje jedne od najvećih beogradskih toplana i uverili se da su stanovi korisnika bili topli i u novogodišnjoj noći.

Vukić je čestitao Novu godinu zaposlenima koji odgovorno obavlјaju posao i čine sve da domovi potrošača budu topli ne samo u vreme velikih praznika već svakoga dana u toku grejne sezone.

On je zahvalio svima koji, kako je rekao, novogodišnju noć provode na radnom mestu, predani poslu i što brinu o korisnicima.

Poručio je da će ova godina biti još jedan veliki izazov za "Beogradske elektrane".

"Udužićemo naše znanje, želјu za uspehom i lјubav prema poslu kako bismo našim korisnicima i u narednim mesecima pružili najbolјu uslugu. Veoma mi je važno da čujem vaš glas i da vam obezbedim najbolјe uslove za rad jer je toplana vaša druga kuća u kojoj morate da se osećate sigurno i zadovolјno", reako je Vukić zaposlenima.

On je pohvalio sve zaposlene u gradskim službama koji odgovorno ispunjavaju svoje radne zadatke i poželeo svim građanima Srbije srećne novogodišnje praznike.

"Neka vam Nova godina donese pre svega dobro zdravlјe i ispunjenje svih želјa. Neka svaki dom u našoj zemlјi bude ispunjen radošću, lјubavlјu, veselјem i toplinom. Srećna Nova godina", poručio je Vukić, saopšteno je iz "Beogradskih elektrana".