26. decembar 2023 14:53

Ministarka Kisić uručila novogodišnje paketiće deci iz hraniteljskih porodica

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ministarka Kisić uručila novogodišnje paketiće deci iz hraniteljskih porodica

Foto: MINISTARSTVO ZA BRIGU O PORODICI I DEMOGRAFIJI/ DEJAN UROŠEVIĆ

BEOGRAD - Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić uručila je novogodišnje paketiće deci iz hraniteljskih porodica sa područja opština Ćuprije i Despotovca, koje su pod nadležnošću Centra za porodični smeštaj i usvojenje Ćuprija.

Kisić je deci i njihovim hraniteljima poželela srećne novogodišnje i božićne praznike, saopšteno je iz resornog ministarstva.

"U vašem društvu mi je uvek najlepše, a posebno mi je drago kada vidim osmehe na vašim licima, želim vam da se uvek radujete poklonima kao danas, da lepo provedete praznike, da uživate u druženju sa svojim drugarima i da nikada ne skidate osmeh sa lica", poručila je Kisić deci.

Kisić je zahvalila Centru za porodični smeštaj i usvojenje Ćuprija, koji brine o oko 850 dece na hraniteljstvu, na trudu i posvećenosti da budu podrška i oslonac deci bez roditeljskog staranja.

Direktor Centra za porodični smeštaj i usvojenje Ćuprija Igor Stanković zahvalio je Ministarstvu za brigu o porodici i demografiju i ministarki Kisić na podršci u radu te ustanove, kao i na paketićima kojima su se deca obradovala.