29. jul 2024 20:36

Brnabić reagovala na navode opozicije da se izmešta Skupština

Izvor: TANJUG

podeli vest

Brnabić reagovala na navode opozicije da se izmešta Skupština

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić objavila je danas da opozicija iznosi pogrešne navode da će vlast da izmesti Skupštinu kako bi napravila rudnik zlata i da su u Nišu započeli istraživanje litijuma, pitajući opoziciju da li su već stigli i Marsovci.

Brnabić je na svom nalogu na mreži Iks objavila fotografiju vesti da je poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta rekao da će Skupština Srbije biti izmeštena zbog pronalaska zlata ispod zgrade, i vest da je poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Milošević izjavila da ima informacije da je već počelo istraživanje u vezi iskopavanja litijuma na teritoriji grada Niša i opštine Merošina.

"Izmeštamo Skupštinu da bi napravili rudnik zlata, a u Nišu samo što nismo našli litijum (tu je negde, će ga lociramo, neće da pobegne)... I ovo je opozicija koja pretenduje da ih narod ozbiljno shvati?!? A Marsovci....jel su već stigli ili samo što nisu?? Njihova politika je bukvalno: rama-lama, ding-dong.... ", napisala je Brnabić.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa