2. avgust 2024 12:21

Vučević: Opoziciju ne interesuje litijum, već borba za vlast i kako da pobede Vučića

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vučević: Opoziciju ne interesuje litijum, već borba za vlast i kako da pobede Vučića

Foto: TANJUG/Vlada Republike Srbije/ Slobodan Miljević

ČAČAK - Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Čačku da će Srpska napredna stranka podržati predsednika Srbije Aleksandra Vučića u nameri da raspiše referendum o poverenju predsedniku države, jer ne želi da ova zemlja gubi vreme dok opozicija zamajava narod neistinama koje plasira svakodnevno i dodao da iza svega stoji borba za vlast.

"To je krajnji cilj onih koji politiku zloupotrebljavaju. Govorim o političarima, ne govorim o narodu. Građani, narod, su donekle zbunjeni, zabrinuti, jer su izloženi neverovatnom broju poluinformacija, netačnih informacija. Svi pričaju o nečemu o čemu veze nemaju, ne dozvoljavaju da struka sroči svoja mišljenja i stavove, nego naravno vide da je ovo tema na kojoj mogu politički da poentiraju i njihov krajni cilj je smena Aleksandra Vučića”, rekao je premijer prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju nove zgrade NTP- u Čačku.

Vučević je pozvao opoziciju da ne troše vreme i energiju naroda jer, kako je rekao, njih ne interesuje ni Jadar niti sudbina naroda u Podrinju već kako da pobede predsednika Srbije.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa