30. avgust 2024 12:55

Đurđević Stamenkovski uručila školski pribor i udžbenike đacima dve škole u Crvenki

Izvor: TANJUG

podeli vest

Đurđević Stamenkovski uručila školski pribor i udžbenike đacima dve škole u Crvenki

Foto: TANJUG/MINISTARSTVO ZA BRIGU O PORODICI/ ĐORĐE KOSTIĆ

BEOGRAD - Ministar za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski uručila je školski pribor i udžbenike đacima prvacima u osnovnim školama „Petefi brigada“ u Kuli i „Vuk Karadžić“ u Crvenki, koje je obezbedilo Ministarstvo preko Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava opredeljenih za sufinansiranje mera populacione politike i podrške u oblasti porodice i dece jedinicama lokalnih samouprava u 2024. godini.

Đurđević Stamenkovski je đacima prvacima poželela da tokom svog školovanja ponesu najlepše uspomene, steknu dobre prijatelje i mnoga znanja, saopštilo je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju.

„Bez obzira kojim jezikom govorite važno je da se dobro razumete, da uvažavate jedni druge, da se međusobno pomažete, da gajite solidarnost i razumevanje, i da ne gledate ko kakvu garderobu nosi, nego ko će biti dobar đak i uzoran prijatelj", poručila je Đurđević Stamenkovski đacima Osnovne škole "Petefi brigada", u kojoj se nastava izvodi i na srpskom i na mađarskom jeziku.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa