13. septembar 2024 20:43

Palma: Večerašnje obraćanje predsednika Vučića je obraćanje velikog državnika

Izvor: TANJUG

podeli vest

Palma: Večerašnje obraćanje predsednika Vučića je obraćanje velikog državnika

Foto: Tanjug video

JAGODINA - Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je danas da je večerašnje obraćanje Aleksandra Vučića obraćanje velikog državnika, kao i da predsednik Srbije ima najteži posao da brani međunarodno pravo od "zakona jačeg".

"Večerašnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića domaćoj i stranoj javnosti je obraćanje velikog državnika i ja lično i u ime Jedinstvene Srbije podržavam svaku reč koju je izgovorio. Predsednik Srbije ima najteži posao u Evropi, a možda i u svetu, a to je da brani međunarodne zakone i međunarodno pravo i pravdu od zakona jačeg, a da istovremeno ne uvuče državu i građane Srbije u rat", poručio je Marković.

On je istakao da je Vučić najpragmatičniji predsednik koga je Srbija ikada imala, za razliku od opozicije od kojih je, kako je naveo, "pola da se odmah prizna nezavisno Kosovo, a pola je da se odmah uđe u rat, pola opozicije je za Trampa, pola za Kamalu Haris, pola opozicije je za Rusiju, pola je za Ukrajinu, pola je za Evropsku uniju, pola je za BRIKS, a svi zajedno zapravo pomažu Aljbinu Kurtiju u pokušaju rušenja predsednika Srbije i države Srbije".

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa