30. jun 2023 12:29

Vučić i Mali obišli lokaciju na kojoj će biti izgrađen novi Ekspo i provozali se obilaznicom oko Beograda

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vučić i Mali obišli lokaciju na kojoj će biti izgrađen novi Ekspo i provozali se obilaznicom oko Beograda

Foto: Print screen/Instagram, @buducnostsrbijeav

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali provozali su se danas novom obilaznicom oko Beograda.

Mali je objavio snimak vožnje na svom Instagram nalogu, na kome se vidi da Vučić upravlja vozilom.

 

"Evo nas na obilaznici pokušavam da se setim kako izgleda voziti automobil, pošto nekoliko meseci prođe i ne pritisnem kočnicu, kvačilo i gas. Trudili smo se i imam zamerke na signalizaciju, jer sam se ja pitao gde je tačno trebalo da skrenemo da bi došli na obilaznicu, ali verujem da ćemo to da popravimo", rekao je Vučić.

Vučić i Mali obišli lokaciju na kojoj će biti izgrađen novi Ekspo

Aleksandar Vučić obišao je danas sa Sinišom Malim lokaciju u Surčinu na kojoj će biti izgrađen novi Ekspo, gde će biti održana Međunarodna specijalizovana izložba Ekspo 2027. godine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas sa ministrom finansija Sinišom Malim lokaciju u Surčinu na kojoj će biti izgrađen novi Ekspo, gde će biti održana Međunarodna specijalizovana izložba Ekspo 2027. godine. "Dva vozača, malo jača...ne znam koji je Jare, a koji Paja, ali znam da će ovo mesto, gde sam parkirao svoju limuzinu, doneti ogromne šanse i mnogo posla Srbiji i Beogradu", objavio je Vučić na instagramu, kao i zajedničku fotografiju sa ministrom Malim.

"Dva vozača, malo jača...ne znam koji je Jare, a koji Paja, ali znam da će ovo mesto, gde sam parkirao svoju limuzinu, doneti ogromne šanse i mnogo posla Srbiji i Beogradu", objavio je Vučić na instagramu, kao i zajedničku fotografiju sa ministrom Malim.