19. avgust 2023 19:01

Vučić s Katalin Novak i knezom od Monaka u Budimpešti na otvaranja Svetskog prvenstva u atletici

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vučić s Katalin Novak i knezom od Monaka u Budimpešti na otvaranja Svetskog prvenstva u atletici

Foto: TANJUG/PREDSEDNIŠTVO MAĐARSKE/ DONAT KEKESI

BUDIMPEŠTA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Budimpešti sa predsednicom Mađarske Katalin Novak, na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici.

Vučić je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" naveo da je to najbolje mesto za početak razgovora o velikim budućim zajedničkim projektima.

"Kao i uvek, srdačan i prijateljski susret sa predsednicom Mađarske Katalin Novak, ovoga puta na veličanstvenoj ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici u Budimpešti. Upravo ovo mesto i jeste najbolje za početak razgovora o velikim budućim projektima na kojima možemo zajedno da radimo, pogotovo imajući u vidu ambiciozne i smele planove Srbije u predstojećem periodu. Živelo prijateljstvo i partnerstvo Srbije i Mađarske", napisao je Vučić.

Vučić s knezom Albertom od Monaka u Budimpešti na otvaranja Svetskog prvenstva

Vučić se na ceremoiniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici u Budimpešti sastao i sa knezom Albertom II od Monaka.

On je na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav" napisao da je iskoristio ovu priliku da ponovi poziv knezu Albertu da ponovo poseti Srbiju.

"Kratak susret sa iskrenim prijateljem Srbije knezom Albertom II od Monaka na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici u Budimpešti. Ponovili smo privrženost snaženju odnosa između dveju zemalja, koji su zasnovani na velikom međusobnom poštovanju", naveo je Vučić.