27. novembar 2023 19:24

Gojković razgovarala sa ženama u Kniću

Izvor: TANJUG

podeli vest

Gojković razgovarala sa ženama u Kniću

Foto: TANJUG/SNS

NOVI SAD - Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je danas sa ženama u Kniću i tom prilikom poručila da žene smatraju da Srbija ide u dobrom pravcu i pružaju podršku politici liste ”Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”, koja znači nastavak izgradnje novih puteva i otvaranja radnih mesta.

”Žene sa kojima sam razgovarala žele da se Srbija i u budućnosti razvija u ovom pravcu i daju veliku podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i politici koju zastupa, a koja znači razvoj svakog dela naše zemlje, izgradnju novih puteva, otvaranje novih radnih mesta, kao i ulaganje u kulturu”, naglasila je Gojković.

Gojković je ukazala da je u Kniću u poslednje tri godine bilo značajnog ulaganja u kulturni centar, koji je sada potpuno rekonstruisana i adaptirana savremena ustanova kulture sa multuifunkcionalnom salom, bibliotekom i galerijskim prostorom, koji je centralno mesto književnog, muzičkog i pozorišnog života opštine Knić.

Gojković je napomenula da je razgovarala sa ženama koje su u Kniću i okolnim mestima bave poljoprivredom i imaju svoju proizvodnju, kao i preduzetnicama koje su razvile svoje male biznise i koje su zahvalne Vladi Srbije i Srpskoj naprednoj stranci na podršci koju dobijaju.

Gojković je istakla da su posebno značajne mere podsticaja za žene poljoprivrednice, kao i podrška za žene koje su nosioci poljoprivrednog seoskog domaćinstva, kao i mere dodele bespovratnih sredstava od države za kupovinu kuća na selu za mlade parove.

”Žene žele da se nastavi u ovom pravcu razvoja zemlje i one će 17. decembra izaći sa svojom porodicom na izbore i glasaće za listu Srbija ne sme da stane”, naglasila je Gojković.