30. novembar 2023 17:13

Darija Kisić i Aleksandar Mirković posetili porodicu Knežević iz Sopota

Izvor: TANJUG

podeli vest

Darija Kisić i Aleksandar Mirković posetili porodicu Knežević iz Sopota

Foto: TANJUG/GO SNS BEOGRAD

SOPOT - Članica Predsedništva Darija Kisić i kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" Aleksandar Mirković, posetili su danas porodicu Knežević iz Sopota.

"Uživala sam u društvu porodice Knežević iz Sopota, čija je kuća u kojoj žive četiri generacije, puna dece, osmeha, radosti i sloge. Njihovo zajedništvo je simbol jake i uspešne porodice i sve što radimo i gradimo je baš zbog njih", rekla je Kisić.

Navela je da je cilj njihove politike da porodice budu još srećnije i da se rađa još više dece, a da je njihov motiv da rade još bolje, jače i predanije kao i da nastave da napreduju kao država i kao društvo, jer, prema njenim rečima, Beograd ne sme da stane.

"Jednako smo vodili računa o svakom delu Beograda, kao i o svakom čoveku u našoj prestonici. Pomoć mladim bračnim parovima, porodiljama, besplatni vrtići, udžbenici za sve đake i besplatni vaučeri za svu decu Beograda samo su neki od projekata koje smo zajedno ostvarili i ovde ne nameravamo da stanemo, jer nas čeka još mnogo posla, ali i dobrih stvari za Beograd. Zato, na predstojećim izborima podržite jedinu listu koja Beograd može da učini još boljim, listu 'Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane'", poručio je Mirković.