24. jun 2024 10:47

Ministarstvo za ljudska prava pozvalo na raspravu o planu za razvoj civilnog društva

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ministarstvo za ljudska prava pozvalo na raspravu o planu za razvoj civilnog društva

Foto: Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

BEOGRAD - Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog pozvalo je sve zainteresovane na javnu raspravu o predlogu Akcionog plana za sprovođenje Strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva, saopštilo je danas resorno Ministarstvo.

Ministarstvo sprovodi javnu raspravu o Predlogu akcionog plana za period 2024 - 2026. godine, za sprovođenje Strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine.

Javna rasprava o Predlogu akcionog plana sprovodi se u periodu od 21. juna do 11. jula.

Ministarstvo poziva predstavnike državnih organa, organa autonomne pokrajine, organa jedinica lokalnih samouprava, javnih službi, organizacija civilnog društva, privrednih subjekata, akademske zajednice, medija, kao i druge zainteresovane učesnike da dostave sugestije, predloge i komentare na tekst Predloga akcionog plana, putem portala e-Konsultacije ili na predviđenom obrascu na adresu elektronske pošte Ministarsvta ili da ih upute poštom na adresu Ministarstva.

Predlog akcionog plana kao i potrebni obrasci za dostavljanje komentara nalaze se na sledećem linku: https://minljmpdd.gov.rs/dokumenta/akta-u-pripremi/javne-rasprave/predlozi-akcionih-planova-jr