13. jul 2024 11:53

Brnabić: Vučić je "Gebels", a izjava da će ga Alah kazniti plemenita

Izvor: TANJUG

podeli vest

Brnabić: Vučić je "Gebels", a izjava da će ga Alah kazniti plemenita

Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije i potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić izjavila je danas da je predsednik Aleksandar Vučić sada "kriv" i što mu je majka Srebrenice Munira Subašić rekla da će ga Alah kazniti, i prokomentarisala da je "svet okrenut naglavačke".

"Evo ga @avučić je kriv što mu je Munira Subašić rekla da će ga Alah kazniti (da ne ulazimo uopšte u pominjanje njegove dece i unučića, da to sada ostavimo po strani). On je Gebels, a izjava "Alah će ga kazniti" je plemenita. Svet okrenut naglavačke", napisala je Brnabić na mreži Iks reagujući na tekst "Jednu plemenitu izjavu majke pretvoriti u pretnju je novi izum Aleksandra Vučića" na portalu Nova.rs.

Brnabić je navela i da su tako kada su u Bratuncu baka Slavki ubili muža i dve ćerke, i to u njihovoj kući, a ne na ratišu, rekli, u Hagu, da je to, više-manje, OK jer su (valjda) učestvovale u odbrani tog sela.

"Ubijene sa leđa, u svojoj kući. I tako, u Hagu, proglašene za legitimne mete Nasera Orića. I tako prolaze dani, meseci, godine...a mi samo još da počnemo da njačemo da bi pokazali da su nas sveli na pravu meru", zaključila je Brnabić.