9. januar 2023 17:32

SAD: U podrumu kuće nestale Ane Volš pronađeni krv i krvavi nož

Izvor: TANJUG

podeli vest

SAD: U podrumu kuće nestale Ane Volš pronađeni krv i krvavi nož

Foto: Shutterstock.com/ALDECA studio, ilustracija

BOSTON - U podrumu kuće nestale Beograđanke Ane Volš (39) pronađeni su krv i krvavi nož, saopštila je kancelarija tužioca u Norfolku.

Kako su naveli, njen suprug, Brajan Volš (46) je samo dan nakon što je Ana nestala kupio sredstva za čišćenje vredna 450 dolara, kao i najlonme, kofu i lepljivu traku, prenosi NBC Boston.

Vlasti su ranije saopštile da je Brajan uhapšen.

Hapšenje je usledilo dan nakon što je policija saopštila da obustavlja dvodnevnu pretragu terena, koju su vršili u saradnji sa državnom policijom u šumovitom području u blizini njihove kuće, izvestio je En-Bi-Si Boston.

Ana Volš poreklom iz Beograda, majka je troje dece, a njen su nestanak prošle nedelje prijavili muž i poslodavac, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Okolnosti nestanka Ane Volš su nejasne.

Policija je navela da je ona navodno poslednji put viđena u svojoj kući 1.januara, pre nego što je trebalo da ode do bostonskog aerodroma Logan kako bi se ukrcala na avion za Vašington, gde radi kao menadžer u agenciji za nekretnine.

Policija nije precizirala ko je poslednji put video Anu Volš, navodeći da je to bio „član porodice“.

Takođe je navedeno da je njen muž spavao u vreme kada je ona navodno izašla iz kuće oko četiri ujutru.

Policija, međutim, veruje da je njen suprug Brajan Volš doveo policijske istražitelje u zabludu, saopštila je kancelarija tužioca.