22. oktobar 2024 19:08

Brus Springstin sa Barakom Obamom učestvuje u kampanji Kamale Haris

Izvor: TANJUG

podeli vest

Brus Springstin sa Barakom Obamom učestvuje u kampanji Kamale Haris

Foto: AP Photo/Chris Pizzello

ATLANTA - Rok zvezda Brus Springstin održaće koncert i miting sa bivšim predsednikom Barakom Obamom u Atlanti i Filadelfiji u narednim danima u okviru predsedničke kampanje demokratskog kandidata Kamale Haris, rekao je danas njen saradnik.

Očekuje se da će Springstin (75) odsvirati neke od svojih najpopularnijih pesama kao što je "Born to Run" u četvrtak u Atlanti u kampanji sa Haris i Obamom, što će biti prvi put da se dvoje demokrata zajedno pojavljuju na događaju kampanje.

Saradnik Harisove je dodao da će se u ponedeljak Springstin pojaviti u Filadelfiji sa Obamom, prenosi Rojters.

Springstin je 2016. odsvirao tri pesme na mitingu pred 20.000 ljudi u Filadelfiji za predsedničku kampanju demokrate Hilari Klinton, dok je 2008. uradio isto za kampanju Baraka Obame.

U oktobru je Springstin objavio svoju podršku Haris, rekavši da ona i potpredsednički kandidat Tim ​​Valz imaju ''viziju ove zemlje koja poštuje i uključuje svakoga, bez obzira na klasu, veru, rasu, vašu političku tačku gledišta ili seksualni identitet, i žele da razvijamo našu ekonomiju na način koji koristi svima“.

Među poznatim ličnostima koje su podržale Haris i Volca nalaze se Tejlor Svift, Pink, Opra Vinfri i Džordž Kluni, a za republikanca Donalda Trampa će glasati Hulk Hogan, Kid Rok, Džejson Aldin, Rasel Brend i Amber Rouz.