14. jul 2024 21:25

Šakira nastupa u poluvremenu finala Kopa Amerike - karte koštaju od 1.300 do 7.000 dolara

Izvor: TANJUG

podeli vest

Šakira nastupa u poluvremenu finala Kopa Amerike - karte koštaju od 1.300 do 7.000 dolara

Foto: Photo by Invision/AP, File/Amy Harris

MAJAMI - Prvi put u istoriji Kopa Amerike finale će igrati Argentina i Kolumbija, a taj spektakl na “Hard rok stadionu” u Majamiju, za koji preostale karte koštaju od 1.217 do 6.940 dolara, uveličaće kolumbijska zvezda Šakira zbog čega će poluvreme trajati čak 25 minuta.

Selektor Kolumbije Nestor Lorenco kritikovao je odluku da poluvreme bude produženo zbog nastupa Šakire.

Kolumbijska zvezda nastupiće u poluvremenu finala Kopa Amerike i dodatno zabaviti 65.300 gledalaca tog velikog spektakla, čije će poluvreme upravo zbog koncerta biti produženo za 10 minuta.

Fanovi su dobili priliku da učestvuju i u lutriji i dođu do ulaznice za večerašnji spektakl, a preostale karte se i dalje mogu kupiti na sajtu Vivid seats po ceni od 1.217 dolara i to na trećem nivou stadiona.

Kako navodi Ticket IQ najeftinija karta za večeras košta 1.647 dolara a prosečna 3.179. najskuplja ulaznica košta 66.765 dolara. Na tom sajtu, kako dodaju, ostale su još 1.222 karte.

Argentincima će ovo biti jubilarni 30. nastup u finalu i igra za 16. titulu, dok će Kolumbijci po treći put u istoriji igrati meč za šampiona u želji da ga osvoje drugi put.

"Šakira je izuzetna južnoamerička zvezda koja je zadivila svet. Njene pesme se slušaju u svakom uglu planete, pretvarajući njenu umetnost u globalni fenomen u kojem uživaju milioni. Sigurni smo da će njen nastup poslati pozitivnu poruku strasti i jedinstva kroz sport“, rekao je Alehandro Dominguez, predsednik Kopa Amerika (CONMEBOL Copa America USA 2024) u saopštenju.

Selektor Kolumbije Nestor Lorenco kritikovao je produženo poluvreme planirano za finale zbog Šakirinog koncerta. Naglasio je da želi da ovo bude meč kao i svaki drugi i da se znaju FIFA pravila, uz sve je dodao da bi igrači mogli i da se prehlade čekajući na nastavak utakmice.

Šakira će biti prva zvezda koji će nastupiti tokom poluvremena finala ovog takmičenja. Kolumbijska pop zvezda, desetogodišnja bivša partnerka Žerara Pikea, defanzivca i zvezde španskog fudbala, nastupila je na tri svetska prvenstva, kao i na Superbolu 2020.

Trka za pehar Kopa Amerika i Titulu šampiona Amerike biće još zanimljiviji za ljubitelje fudbala zato sto je to jedna od možda poslednjih velikih utakmica u kojoj će Lajonel Mesi nositi dres Argentine.