Stevanović pustio u rad fabriku u Leskovcu

Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović svečano je danas otvorio novu rumunsku fabriku “TeraStil Srbija” (TeraSteel) u Leskovcu, investiciju vrednu 11 miliona evra, koja će iz tog grada izvoziti građevinske "sendvič panele" na tržišta balkanskih zemalja.

11 Oktobar 2017 18:07
Rumunska kompanija Terastil (TeraSteel) otvorila je danas u Leskovcu fabriku za proizvodnju građevinskih sendvić panela. Posao u novom pogonu  dobilo je 80 Leskovčana.

LESKOVAC - Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović svečano je danas otvorio novu rumunsku fabriku “TeraStil Srbija” (TeraSteel) u Leskovcu, investiciju vrednu 11 miliona evra, koja će iz tog grada izvoziti građevinske "sendvič panele" na tržišta balkanskih zemalja.

Stevanović je svečano pustilo u rad proizvodnu liniju ove fabrike, zajedno sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem i izvršnim direktorom “TeraStil Srbija” Zoranom Cvijovićem...


Rumuni otvorili fabriku u Leskovcu

Rumunska kompanija Terastil (TeraSteel) otvorila je danas u Leskovcu fabriku za proizvodnju građevinskih sendvić panela. Posao u novom pogonu dobilo je 80 Leskovčana.

Rumunska kompanija je pre nekoliko meseci kupila deo pogona nekadašnje fabrike "Interlemind", koja je propala pre četiri godine posle neuspešne privatizacije.
Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane