FK Partizan: Svečanost za ulazak u "Klub 100" i "Klub 200"

Fudbalski klub Partizan obeležio je danas jubilej svojih igrača Vladimira Stojkovića, Milana Smiljanića, Miroslava Vulićevica, Zorana Tošića, Danila Pantica, Nemanje R. Miletića, Filipa Kljajića i Nemanje G. Miletića, koji u crno-belom dresu odigrali više od 100 i više od 200 utakmica.

15 April 2019 14:24

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan obeležio je danas jubilej svojih igrača Vladimira Stojkovića, Milana Smiljanića, Miroslava Vulićevica, Zorana Tošića, Danila Pantica, Nemanje R. Miletića, Filipa Kljajića i Nemanje G. Miletića, koji u crno-belom dresu odigrali više od 100 i više od 200 utakmica.

"Drago mi je što smo se danas okupili u ovoj trofejnoj sali pred polufinalnu utakmicu Kupa sa Radničkim. Taj trofej Partizan je osvajao 15 puta, a proteklih godina tri puta zaredom. Pojedinci koji su danas ovde bili su direktni učesnici u njegovom osvajanju, a za ovaj klub su donosili titule i duple krune i igrali Evropu, a sada su ušli u čuveni klub 100 i klub 200", rekao je predsednik Partizana Milorad Vučelić na obeležavanju jubileja u sali na stadionu u Humskoj.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane