14. jul 2024 15:47

Vidović: Podneću tužbu protiv predsednice SSP Savski venac zbog iznošenja neistina

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vidović: Podneću tužbu protiv predsednice SSP Savski venac zbog iznošenja neistina

Foto: TANJUG/GO SAVSKI VENAC

BEOGRAD - Predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović rekao je danas da će podneti tužbu sudu protiv predsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Savski venac Nine Umićević zbog, kako je rekao, iznošenja neistina koje za cilj imaju unošenje nemira među stanovnike Savskog venca.

"U nedostatku politike, a i podrške građana, sledbenici Dragana Đilasa po dobro ustaljenom maniru nastavljaju da lažu i obmanjuju građane. Da su se bavili građanima koliko se bave tračevima sa sednica skupštine opštine Savski venac verovatno ne bi morali da potpuni izborni debakl i to da ih narod na Savskom vencu neće, kriju iza bojkota ili da su im možda objasnili kako su se prodavale minute na RTS-u i kako je predsednik njihove stranke dok je bio gradonačelnik Beograda "zaradio" 619 miliona", rekao je Vidović, navodi se u saopštenju Opštine Savski venac.

Dodao je da tokom njegovog izlaganja na drugoj sednici SO Savski venac na kojoj je ponovo izabran za predsednika opštine nije bilo reči o mostu na Adi.

"Svoje izlaganje posvetio sam svim onim projektima koji nas čekaju u budućnosti a koji će služiti na ponos svima. Na lokalnim izborima 2. juna građani su jasno pokazali u koga imaju najviše poverenja s toga je moja obaveza da ih zaštitim od laži, obmana i uznemiravanja od strane onih ogrezlih mržnjom prema sopstvenoj zemlji i narodu i koji bi nas da se ponovo dočepaju fotelja brzinom svetlosti vratili u prošlost", rekao je Vidović.

Vidović je rekao da će predstavnici vlasti SO Savski venac nastaviti da rade kao i do sada na Opšrine, i da će nastaviti da slušaju građane.