15. decembar 2022 16:04

Otvorena ekspozitura Banke Poštanska štedionica u centru Požarevca

Izvor: TANJUG

podeli vest

Otvorena ekspozitura Banke Poštanska štedionica u centru Požarevca

Foto: TANJUG/NATAŠA LAZAREVIĆ

POŽAREVAC - Banka Poštanska štedionica otvorila je danas još jednu ekspozituru u Požarevcu.

Svečanim presecanjem vrpce zvanično je počela sa radom druga ekspozitura u centru grada, u Ulici Tabačka čaršija broj 11.

 

Prema rečima predsednika Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, Bojana Kekića, otvaranje još jedne ekspoziture u Požarevcu omogućiće lakšu dostupnost građanima i još bolji kvalitet pružanja bankarskih usluga u savremeno opremljenom prostoru.

"Veliko mi je zadovoljstvo da danas u svom gradu prisustvujem ovakvom dogadajaju, pogotovu ako je čovek u prilici da kreira ovakve događaje. Regionalni centar Požarevac je jedan od sedam centara koje Banka Poštanska štedionica u svojoj organizacionoj strukturi ima. Koristim priliku da uputim izvinjenje svim našim klijentima koji od 1. marta nisu imali dve ekspoziture, zbog čega je bilo mnogo više redova i čekanja, ali našli smo adekvatan prostor i mislim da će ovaj savremeno opremljeni prostor pružiti svim klijentima potrebnu udobnost", kazao je Kekić.

Podsetio je da je Banka Poštanska štedionica obeležila prošle godine 100 godina postojanja sa 240 objekata.

"Svi dobro znate da smo mi državna banka, kako ja volim da kažem, banka sa jasno artikulisanim državnim interesom. Ono što je obeležilo ovu godinu je da smo sve zadate planove što se tiče rezultata, bilansnih suma i svih bankarskih pokazatelja, ispunili zaključno sa 30.septembrom ove godine. Siguran sam i ubeđen da ćemo do kraja godine imati rezultat od preko tri milijarde. Poznati smo kao banka koja ne juri isključivo profit, već nam je mnogo bitnije da naši klijenti budu zadovoljni i da ostvarimo državni interes", naglasio je Kekić.

Kaže da ambijent koji je napravljen u Srbiji kada je u pitanju ekonomska i finansijska stabilnost, a koji je omogućila država, u Banci Poštanska štedionica i te kako koriste.

"Mi predstavljamo izlog države Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, i biće nam i dalje odgovornost i obaveza da ovako nastavimo da radimo", poručio je predsednik IO Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić.

Otvaranju nove ekspoziture u Požarevcu prisustvovali su i gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović i Milorad Stefanović direktor kompanije „Georad“, koji su zajedno sa članicom Izvršnog odbora banke Natašom Marković svečano presekli vrpcu.

Banka Poštanska štedionica širenjem svoje poslovne mreže vodi računa o regionalnoj zastupljenosti svojih ekspozitura.

Na teritoriji Požarevca, usluge Banke Poštanska štedionica koristi veliki broj gradajana, a otvaranje nove ekspoziture značajno će olakšati obavljanje usluga u ovom delu grada.

Banka Poštanska štedionica ima tendenciju daljeg širenja, a kako bi građanima širom zemlje omogućili brže i lakše obavljanje bankarskih usluga, Banka Poštanska štedionica na raspolaganju ima i mobilnu banku, koja je danas bila dostupna građanim Požarevca.