30. decembar 2022 14:45

Putnicima preduzeća "Srbija voza" podeljeni novogodišnji slatki paketići

Izvor: TANJUG

podeli vest

Putnicima preduzeća "Srbija voza" podeljeni novogodišnji slatki paketići

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BEOGRAD - Povodom novogodišnjih praznika putnicima koji se prevoze vozovima preduzeća "Srbija voz" koji saobraćaju na relacijama Beograd-Novi Sad i Beograd-Užice podeljeni su novogodišnji slatki paketići.

Praznično iznenađenje za putnike organizovala je kompanija "Srbija voz", kako bi najmađim, ali i ostalim putnicima putovanje učinila prijatnijim.

 

V.d. generalnog direktora "Srbija voza" Ivan Bulajić objasnio je da je u susret novogodišnjim praznicima organizovano da u sedam

vozova te kompanije Deda Mrazovi i njihovi pomoćnici dele putnicima prigodne poklone.

"Vozovi su ukrašeni novogodišnjim ukrasima, a ekipa Deda Mrazova i njihovih pomoćnika deliće pre svega našim najmlađim putnicima, ali i svima ostalima prigodne novogodišnje poklone. Mislim da je ovo za ljude koji su iskoristili "Srbija voz" da otputuju za praznike jedno prijatno iznenađenje", kazao je Bulajić novinarima.

 

On se osvrnuo na poslovanje tog preduzeća tokom ove godine, navodeći da će prema podacima do kraja godine biti prevezeno oko 5.5 miliona putnika, a da je prošle godine usluge prevoza koristilo 2.8 miliona građana.

"Sva ova ulaganja u železnicu dovode do povećanja broja putnika, nudimo sve bolje servise, gradjani Srbije i turisti to prepoznaju, kao i strani ambasadori", kazao je Bulajić.

Bulajić je podsetio da je zbog praznika od 10. decembra promenjen red vožnje te da je 206 polazaka na raspolaganju građanima, dodajući da su već sada primetne velike gužve, jer mnogi koriste voz da se prevezu do mesta u kojima će provesti praznike.