11. jul 2023 11:06

Đorđe Bajić objavljuje novi roman "Umri, ljubavi!"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Đorđe Bajić objavljuje novi roman "Umri, ljubavi!"

Foto: PROMO

BEOGRAD - Pisac Đorđe Bajić objaviće sutra novi detektivski roman "Umri, ljubavi!", kojim nastavlja serijal o inspektoru Nikoli Limanu, saopštila je danas izdavačka kuća Laguna.

"Čitaoci su zavoleli Limana čitajući ’Smrt u ružičastom’ i tražili su novi slučaj, pa sam im sa zadovoljstvom udovoljio, ovoga puta ’podignuvši uloge’. ’Umri, ljubavi!’ donosi priču koja je smeštena, u mom maniru, u prepoznatljiv ambijent srpske prestonice, uz neka iznenađenja koja ne smem da otkrivam", naveo je Bajić.

U "Umri, ljubavi!" neko je krvnički zario makaze u vrat zgodnom Oliveru Dilberu, a inspektor Liman se zainatio da prokrči put kroz šumu laži i obmana, ogoli istinu i pronađe zločinca, dok Bajić ističe da je to "čistokrvni letnji roman".

"Da li je mladom i neodoljivom Dilberu došla glave jedna od šest žena koje su tog sunčanog podneva bile prisutne u modnoj kući - uključujući i Kristinu Pajić, ambicioznu advokaticu koja je u strasnoj vezi sa inspektorom? Možda. Jedino je sigurno da će umesto planiranog venčanja uslediti sahrana, i to - ne jedna", saopštila je Laguna.