4. maj 2024 16:57

U Zagrebu uhapšen državljanin BiH zbog veće količine droge, municije i novca

Izvor: TANJUG

podeli vest

U Zagrebu uhapšen državljanin BiH zbog veće količine droge, municije i novca

Foto: Shutterstock.com/CC7, ilustracija

ZAGREB - Zagrebačka policija uhapsila je danas državljanina BiH (46) u čijem stanu u Zagrebu je pronađena veća količine različite vrste droge, municije i novac.

U saopštenju policije se navodi da je istragom utvrđeno da je osumnjičeni 46-godišnji državljanin BiH na za sada nepoznat način nabavio neutvrđenu količinu marihuane, hašiša, amfetamina, psilocibinske gljive i ekstazija, koja je bila namenjena za preprodaju.

Kod uhapšenog je pronađeno 11.46 kilograma marihuane, 51.68 grama hašiša, 749 grama amfetamina, 13 grama psilocibinskih gljiva, 185 tableta MDMA ekstazija.  Navodi se da je policija pronašla i jednu kutiju ispunjenu sa 17 tableta Viagre, kuhinjski uređaj za seckanje hrane s tragovima nepoznate bele praškaste materije, metalnu lulu za konzumaciju droge, tri drobilice s tragovima konoplje tipa droga, tri digitalne vage za precizna merenja.

Pronađeno je i 18 ampula ispunjenih uljem konoplje (tipa droga), devet električnih uređaja ispunjenih uljem konoplje (tipa droga), dva medicinska šprica sa uljem konoplje (tipa droga), 197 komada puščane municije i 2.490 evra.

Protiv osumnjičenog podneta je krivična prijava i on je nakon privođenja predat pritvorskom nadzorniku.