5. maj 2023 21:34

Vladimir Joković uputio telegram saučešća Vučiću: Delimo bol sa građanima Srbije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vladimir Joković uputio telegram saučešća Vučiću: Delimo bol sa građanima Srbije

Foto: Tanjug video, arhiva

PODGORICA - Predsednik crnogorske Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković uputio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću telegram povodom tragedije u Mladenovcu, u kojem je poručio da deli bol sa građanima Srbije.

"Deleći bol sa građanima Srbije i tugujući sa porodicama stradalih zbog prerano ugašenih dečijih života u nezapamćenoj tragediji u školi "Vladislav Ribnikar", sa zaprepašćenjem smo primili vest o tragediji u Mladenovcu", naveo je Joković u telegramu.

On je dodao da je "ovaj nemili događaj odneo mnoge nedužne živote i ponovo nekoliko porodica zavio u crno".

"To nas opet opominje da moramo dati podršku i pomoć svima onima koji se suočavaju sa bilo kojim vidom problema. Iako je u ovim teškim trenucima za Vas i srpski narod teško naći reči utehe, molim Vas da porodicama nastradalih, u ime Socijalističke narodne partije Crne Gore i u moje lično ime, prenesete izraze najdubljeg saučešća, a povređenima želje za brz oporavak", poručio je Joković.

Prethodno su porodicama žrtava poruke saučešća uputili predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović, predsednica gradskog parlamenta Podgorice Jelena Borovinić Bojović, Demohrišćanski pokret, Demokratski front, kao i Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore.

U ovim izuzetno teškim trenucima, Crna Gora svim srcem stoji uz prijateljski narod Srbije, naveli su iz crnogorskog ministarstva.