25. januar 2023 11:39

Slobodan Govedarica: Grafičar je velika porodica, imamo veliku podršku Zvezdana Terzića

Izvor: TANJUG

podeli vest

Slobodan Govedarica: Grafičar je velika porodica, imamo veliku podršku Zvezdana Terzića

Foto: Shutterstock.com/Gelner Tivadar, ilustracija

ANTALIJA - Grafičar funkcioniše kao velika porodica, trudimo se da održimo takvu pozitivnu atmosferu, u kojoj imamo jasno postavljenu hijerarhiju i zaduženja, ali isto tako dajemo jedni drugima podršku, izjavio je predsednik kluba Slobodan Govedarica.

On je uz ekipu na pripremama u Turskoj, bez obzira na to da li je u pitanju trening, utakmica, radni sastanak ili druženje u slobodno vreme.

"Zadovoljstvo mi je da zajedno sa upravom kluba i mojim saradnicima uvek budem uz igrače i da smo im na raspolaganju. Tako je tokom sezone, ali i sada na pripremama gde pratim treninge, tu sam na utakmicama, naravno, ali se trudim da ih okupljam i van toga, da razgovaramo, da čujem njihovo mišljenje, jer svakog člana tima izuzetno uvažavam", istakao je Govedarica za klupski sajt.

Samo u ovom prelaznom roku pet igrača otišlo je u klubove Superlige, nastavljamo sa istom filozofijom rada, na prvom mestu nam je razvoj mladih fudbalera, dodao je on.

"Da bi se mladi razvijali kako treba, potreban je balans u timu i dobra energija. Nekoliko starijih igrača mnogo znače kako na terenu tako i van terena. Na naše veliko zadovoljstvo sarađujemo sa ljudima iz Crvene Zvezde i veliku zahvalnost dugujemo Zvezdanu Terziću. Ogromno iskustvo koje ima nesebično i sa entuzijazmom deli sa nama, učestvuje u donošenju odluka i svakako je zaslužan u velikoj meri za rezultate koje smo do sad postigli", kaže Govedarica.

"Gradimo nov stadion, ali ne samo za Super ligu, već pravimo uslove za rad i razvoj mladih igrača, budućnost je u našoj deci", zaključio je prvi čivek Grafičara.