15. avgust 2023 22:26

TSC se porazom od Brage oprostio od Lige šampiona; Lazetić: Ovo je škola za nas, pokušaćemo da se ne ponavlja

Izvor: TANJUG

podeli vest

TSC se porazom od Brage oprostio od Lige šampiona; Lazetić: Ovo je škola za nas, pokušaćemo da se ne ponavlja

Foto: shutterstock.com/photohasan, ilustracija

BAČKA TOPOLA - Fudbaleri TSC-a nisu uspeli da se plasiraju u plej-of Lige šampiona, pošto su večeras u Bačkoj Topoli poraženi od Brage rezultatom 4:1 (4:1) u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.

Braga je u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ odigranom pre nedelju dana u Portugaliji slavila rezultatom 3:0.

Jedini gol za TSC u večerašnjem meču postigao je Marko Rakonjac u 40. minutu. U ekipi Brage u listu strelaca upisali su se Pici u devetom, Bruma u 13, Alvaro Đalo u 16. i Al Musrati u 20. minutu.

Lazetić: Skupo plaćena škola, ali možda je ovo i realnost

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je večeras da se klub iz Bačke Topole posle eliminacije od Brage u kvalifikacijama za Ligu šampiona okreće Superligi Srbije i Ligi Evrope.

TSC je večeras na svom terenu poražen od Brage rezultatom 4:1 u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ. U prvom duelu odigranom pre nedelju dana bilo je 3:0 za Bragu.

"Ovako izgleda da je Braga mnogo bolja, što ja ne mislim. Oni su iz svih prvih šuteva dali golove. Nismo bili dovoljno agresivni defanzivno, daleko smo stajali, igrali u poluritmu. Da li su teške noge ili preveliki respekt, ne znam. Ovo je škola za nas, probaćemo da naučimo, da nam se ovo ne ponavlja. Čestitam Bragi, želim im da uđu u Ligi šampiona. Mi se okrećemo SLS i Ligi Evrope, protivnici su sličnog kvaliteta kao Braga, značiće nam ovo", izjavio je Lazetić posle meča za TV Arenasport.