14. oktobar 2023 12:53

Fudbaleri Srbije večeras protiv Mađarske u Budimpešti, bodri ih više od 2.000 navijača

Izvor: TANJUG

podeli vest

Fudbaleri Srbije večeras protiv Mađarske u Budimpešti, bodri ih više od 2.000 navijača

Foto: TANJUG/ŽELJKO VUČKOVIĆ

BUDIMPEŠTA - Fudbalska reprezentacija Srbije večeras gostuje Mađarskoj u utakmici G grupe kvalifikacija za EURO 2024.

Utakmica se igra na "Puškaš Areni" od 20.45 sati, a srpski tim želi revanš za poraz u Beogradu i najverovatnije ključne bodove na putu do cilja - prvog plasmana na finalni turnir posle 24 godine.

"Cilj svih nas, prevashodno mene koji je najodgovorniji za rezultate, jeste da Srbija igra na Evropskom šampionatu i učinićemo sve da tako bude, rekao je selektor fudbalske Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije u Budimpešti.

Fudbalere Srbije bodriće večeras u Budimpešti više od 2.000 navijača

Fudbalere Srbije večeras u Budimpešti protiv Mađarske na rasprodatoj "Puškaš areni" bodriće više od 2.000 navijača koliko ima ulaznice.

Kako javlja reporter Tanjuga, navijači dolaze iz Srbije, ali tradicionalni najveći deo iz obližnjih evropskih zemalja.

U gradu, za sada, nema atmosfere koja bi dala dodatnu draž utakmici, ali imajući u vidu da je Budimpešta izuzetno atraktivna turistička destinacija, a vreme sunčano, na ulicama je prilična gužva.

Tanjug je posetio i reprezentaciju Srbije, koja je smeštena u hotelu Hilton, u Budimu, turistički vrlo popularnoj i tu su se povremeno skupljali navijači i koristili priliku za autogram ili fotografisanje sa Dušanom Tadićem, Filipom Kostićem i drugim igračima.