19. oktobar 2023 15:05

Zahid: Želim da sa Partizanom izborim plasman u Ligu šampiona

Izvor: TANJUG

podeli vest

Zahid: Želim da sa Partizanom izborim plasman u Ligu šampiona

Foto: Shutterstock.com/Nenad Nedomacki, ilustracija

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Gajas Zahid izjavio je danas da je glavni cilj Partizana da osvoji titulu u Superligi Srbije i izbori plasman u Ligu šampiona.

Partizan se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli SLS sa 25 bodova. On je pre nekoliko meseci stigao u klub iz Humske.

"Samo pokušavam da radim ono što uvek radim. Da izađem na teren i igram fudbal. Za mene je to pomalo automatski. Samo izađem, pokušavam da uradim svoje, pomognem saigračima i pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Ništa više. Trenutno telo možda nije baš tamo gde želim. Ali polako, polako stiže. I nadam se da će biti sve bolje i bolje. To će pomoći meni, pomoći će saigračima, pomoći će timu. I zajedno možemo da uradimo neke neverovatne stvari", rekao je Zahid za Partizanov podkast.

On je istakao da je fudbaler Partizana Bibars Natho vrhunski igrač.

"Jasno je da kada igrate sa sjajnim igračima i vi igrate bolje. To je ono u šta ja verujem. Tako da uživam da igram sa igračem kao što je Natho i ne samo Natho, naravno, imamo dosta dobrih igrača i to pomaže. To olakšava fudbal, da budem iskren. Moj prvi start je bio sada na poslednjem meču i osetio sam da imam vezu sa Nathom, mi smo takav tip igrača koji voli da igra na kratkim, bliskim prostorima i u tome smo dobri. Saldanja je do sada pokazao da može da daje golove, jak je, brz, pomaže timu...", dodao je Zahid.

On je govorio i o ciljevima Partizana u ovoj sezoni.

"Verujem da imamo veoma dobar tim, sa veoma dobrim igračima i svi rade veoma vredno. To je ono što je potrebno u svakom timu, bilo da trošite mnogo novca ili ne trošite mnogo novca. Dakle, za nas je važno samo jedno, da nastavimo da radimo i da pokažemo navijačima kakav smo tim. A onda ćemo na kraju videti kako će biti. Nadamo se i svi verujemo u isto. U fudbalu se radi o tome, morate verovati, morate imati veru. Naporno ćemo raditi, uradićemo svoj deo posla i nadamo se da ćemo zajedno, svi zajedno, uspeti na kraju godine. Znam i da ako osvojiš ligu ili budeš drugi u Srbiji, postoji šansa da ponovo igramo Ligu šampiona, tako da se nadamo da ćemo to ponovo doživeti zajedno", zaključio je Zahid.