20. oktobar 2023 15:27

Stamenić: Utakmica sa Javorom prava prilika da prikažemo dobru igru

Izvor: TANJUG

podeli vest

Stamenić: Utakmica sa Javorom prava prilika da prikažemo dobru igru

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić izjavio je za klupski sajt pred utakmicu sa Javorom, da je sutrašnji meč prava prilika da njegova ekipa prikaže dobru igru.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18:30 časova dočekuju Javor u okviru 12. kola Superlige Srbije.

"Nastavljamo takmičenje u prvenstvu, a zatim ćemo igrati na svaka tri dana, uz mečeve Lige šampiona. Neće biti ni malo lako, međutim bićemo maksimalno oprezni i sa jednim ciljem ćemo ulaziti u svaki meč, a to je pobeda. Već sutra igramo protiv Javora, biće to prava prilika da prikažemo dobru igru, kao što su to učinila Zvezdina deca u Kupu Srbije, a zatim da u dobrom raspoloženju krenemo put Lajpciga", istakao je Stamenić.

Dodaje da se raduje svakoj utakmici koju njegov tim igra na domaćem terenu.

"Navijači su sjajni, uvek su uz nas, a potvrda za to je i činjenica da su nakon Jang Bojsa, kada je stadion bio pun, došli i u Kragujevac kako bi nas podržali. Želimo da im se zahvalimo za posvećenost dobrim igrama i novim pobedama. Očekujemo ih u velikom broju već protiv Javora. Takođe, klub je organizovao sjajnu akciju i omogućio besplatan ulaz deci, nadam se da će mališani iskoristiti tu pogodnost i da ćemo ih videti na tribinama", zaključio je Stamenić.