13. decembar 2023 16:51

Nenad Milijaš: Dečaci pokazali da su budućnost Crvene zvezde

Izvor: TANJUG

podeli vest

Nenad Milijaš: Dečaci pokazali da su budućnost Crvene zvezde

Foto: TANJUG/TANJA VALIČ, arhiva

BEOGRAD - Trener omladinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš čestitao je mladim fudbalerima "crveno-belih" na igri protiv Mančester sitija u šestom kolu grupe G Lige šampiona mladih.

Crvena zvezda i Mančester siti su danas u Beogradu odigrali bez pobednika, 2:2.

"Lepa utakmica za ovu decu i zaista mi je žao što nisu pobedili, jer su zaista dali sve od sebe. Imali smo dosta prilika... Mančester siti je najkvalitetnija ekipa u grupi, pokazali su to na svim utakmicama, ali svaka čast mojim igračima koji su dali sve od sebe i idu na zasluženi odmor", rekao je Milijaš, prenosi zvanični sajt kluba.

Golove za Crvenu zvezdu su postigli Jovan Šljivić i Andrija Maksimović.

"Drago mi je što su Šljivić i Maksimović postigli golove. Prelepi pogoci i sigurno će se dugo pričati o njima. Šteta stvarno što nismo pobedili, ali moramo da naučimo iz toga. Ovo je svakako nešto najbolje što omladinski fudbal donosi", dodao je Milijaš.

Mančester siti je osvojio prvo mesto na tabeli grupe G sa 14 bodova, dok je Lajpcig drugi sa 11. Crvena zvezda i Jang Bojs su osvojili po četiri.

Crvena zvezda je polusezonu u Omladinskoj ligi Srbije završila na drugom mestu na tabeli sa šest bodova manje od prvoplasiranog IMT-a.

"Ne opterećujem se mestom na tabeli, nego time kako dečaci igraju i napreduju. Cilj je da formiramo što više igrača za prvi tim Crvene zvezde. Ima još mnogo utakmica pred nama, a što se tiče igre, na pravi način smo završili polusezonu i postajemo sve bolji tim", zaključio je Milijaš.