10. januar 2024 11:04

Fudbaleri Crvene zvezde počeli pripreme, Milojeviću se javilo 27 igrača

Izvor: TANJUG

podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde počeli pripreme, Milojeviću se javilo 27 igrača

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas u Beogradu pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da osvoje sedmu uzastopnu šampionsku titulu i četvrtu uzastopnu "duplu krunu".

Novi - stari trener Crvene zvezde Vladan Miloijević, koji je nasledio Baraka Bahara, okupio je 27 fudbalera.

Na spisku su: Z. Popović, Nedeljković, Degenek, Ivanić, Spajić, Stamenić, Šljivić, Kanga, Katai, Dragović, Glazer, Milunović, Mijatović, Rodić, Vasiljević, Radojević, Mijailović, Lučić, J. Mituljikić, Knežević, Milosavljević, N. Mituljikić, Maksimović, Kabić, Nikolić, B. Popović, Mitrović.

Osman Bukari je sa reprezentacijom Gane na pripremama za Kup afričkih nacija. Šerif Ndijae će zakasniti na pripreme uz dozvolu kluba, dok je In-Beom Hvang sa reprezentacijom Južne Koreje na pripremama za šampionat Azije.

Naser Điga ima obaveze sa reprezentacijom Burkine Faso, dok je Kings Kangva sa reprezentacijom Zambije, a Filip Kraso je trenutno sa selekcijom Obale Slonovače.

Piter Olanjinka je bolestan, dok će Filip Ado zakasniti zbog problema u aviosaobraćaju.

"Crveno-beli" će trenirati na Marakani do 14. januara, a zatim će sledećeg dana otputovati na Kipar gde će na Pafosu boraviti do drugog februara, kada je zakazan povratak u Beograd. Zvezda će za vreme boravka na Kipru odigrati pet pripremnih utakmica,

"Crveno-beli" su prvi deo sezone u Superligi Srbije završili na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova.

Prolećni deo sezone u SLS počinje 10. februara, a Crvena zvezda će u 20. kolu na svom terenu dočekati Voždovac.

"Crveno-beli" će u četvrtfinalu Kupa Srbije igrati protiv Vršca.