5. jul 2024 15:49

Vladan Milojević: Porodična atmosfera u ekipi, bićemo još bolji

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vladan Milojević: Porodična atmosfera u ekipi, bićemo još bolji

Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

SANKT PETERBURG  - Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Sočijem (2:0), na startu turnira u Sankt Peterburgu, da je atmosfera u ekipi porodična i da će ekipa biti još bolja kako vreme bude odmicalo.

"Bila je to dobra provera za nas. U svakom slučaju još smo u fazi priprema, i dalje su teške noge. Imamo dosta mladih igrača koji se polako integrišu u sistem, sve u svemu bilo je dosta dobro. Ima naravno još stvari koje bi trebalo da ispravimo, očekuje nas dosta posla, ali zadovoljan sam igrom", rekao je Milojević za klupski sajt.

Pohvalio je Milojević odnos igrača prema obavezama.

"Sigurno je da nismo još spremni, dosta igrača je imalo produžen odmor. Polako nam se priključuju fudbaleri koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza. Moram zaista sve da ih pohvalim, vredni su, ćute i rade, znaju koji su zahtevi. Imamo svakako još dosta prostora da napredujemo i s druge strane da se pripremimo kako na fizičkom planu, tako i na taktičkom", dodao je Milojević.

On je rekao i da je zadovoljan atmosferom u timu.

"Mi smo jedna familija, kad je u porodici sve u redu lakše je da radite. Dolaziće i teški trenuci kad ćemo morati da ih prevaziđemo, ali je za sad sve u najboljem redu, nadam se da će tako biti do samog kraja".