8. april 2023 11:10

Mijailović: Plasman Partizana je veliki uspeh Srbije i srpskog sporta

Izvor: TANJUG

podeli vest

Mijailović: Plasman Partizana je veliki uspeh Srbije i srpskog sporta

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

MONAKO - Predsednik košarkaškog kluba Partizan izjavio je nakon utakmice sa Monakom da je plasman "crno-belih" u Top 8 fazu Evrolige veliki uspeh Srbije i srpskog sporta, prenosi Sportklub.

Košarkaši Partizana i definitivno su obezbedili plasman u Top 8 Evrolige, pošto su u utakmici 33. kola savladali Monako na gostovanju 88:84 (18:22, 24:13, 20:21, 26:28)

"Imali smo dobar osećaj da ćemo pobediti Monako. Imao sam taj osećaj i kad je Panter preuzeo odgovornost i šutnuo trojku, znao sam da će pogoditi. Presrećan sam bio u tom trenutku, zahvalio bih se momcima i čitavoj ekipi, dali su više od maksimuma. Ovo je veliki uspeh za sve nas u Partizanu, posle 30 godina igramo Top osam. Ovo je veliki uspeh i Srbije i srpskog sporta, pre svega, velika radost za sve nas zajedno", izjavio je Mijailović.

Osvnuo se predsednik Partizana na podršku navijača tokom sezone.

"Čekaju nas veliki spektakli protiv Panatinaikosa, kao i potom u Top osam, gde još čekamo rivala. Biće nezaboravno, biće to još jedna stranica istorije koju ćemo ispisati ove godine. Zaista bih želeo da se zahvalim navijačima koji su davali snažnu podršku ekipi. Ovo nema niko na svetu. Ne kažem slučajno niko, stvarno tako mislim, da nam neko daje ovoliku podršku, verujem da ćemo dostići rekord Evrolige sa njima", zaključio je Mijailović.