22. maj 2023 20:44

KK Budućnost: Molimo da navijanje bude fer, sportsko i korektno

Izvor: TANJUG

podeli vest

KK Budućnost: Molimo da navijanje bude fer, sportsko i korektno

Foto: Shutterstock.com/Brocreative, ilustracija

PODGORICA - Košarkaški klub Budućnost pozvao je večeras navijače podgoričkog tima da ne vređaju ekipu Crvene zvezde i članove njihovih porodica na sutrašnjem drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

Budućnost će sutra od 20 sati u Podgorici dočekati ekipu Crvene zvezde u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige. Serija se igra na dve pobede, a "crveno-beli" su u prvom meču slavili 93:55.

Budućnost je u saopštenju navelda će kapije Sportskog centra "Morača" biti otvorene od 18,30 časova.

"Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima", navodi se u saopštenju kluba iz Podgorice.

"Budućnost poziva sve navijače da u meču sa Zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. ABA liga strogo zabranjuje vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslediti pražnjenje dela tribina ili cele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno", ističe se, između ostalog, u saopštenju Budućnosti.