16. decembar 2022 19:32

Košarkaši Crvene zvezde zamenili domaćinstvo sa Megom

Izvor: TANJUG

podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde zamenili domaćinstvo sa Megom

Foto: Shutterstock.com/xc, ilustracija

BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je večeras da je promenio domaćinstvo 11. kola ABA lige sa ekipom Mege zbog zauzetosti hale "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Utakmica koja je prvobitno trebalo da bude odigrana u ponedeljak od 18 časova, na programu je u nedelju od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Crvena zvezda podseća da je kažnjena od strane Disciplinskog sudije ABA lige Hrvoja Vidana zbog propusta u organizaciji utakmice osmog kola protiv Partizana u dvorani "Aleksandar Nikolic".

"Kazna kojom je naš klub osim novčanom kaznom od 7.000 evra, sankcionisan i zatvaranjem dela tribina važi za naredne dve utakmice ABA lige (polovina kazne je odrađena protiv Mornara). Zbog svega navedenog, KK Crvena zvezda nije u mogućnosti da pusti u prodaju pojedinačne karte za ovu utakmicu, zbog vlasnika sezonskih karata koji će popuniti dostupni kapacitet hale", navodi se u saopštenju Crvene zvezde i dodaje se da će svi vlasnici sezonskih karata za sektore koji su zatvoreni, biti raspoređeni u sektorima koji će biti otvoreni.

Utakmica između Crvene zvezde i Mege biće odigrana u nedelju od 20 sati.