21. jun 2024 16:11

Zek Ledej zvanično raskinuo ugovor sa Košarkaškim klubom Partizan

Izvor: TANJUG

podeli vest

Zek Ledej zvanično raskinuo ugovor sa Košarkaškim klubom Partizan

Foto: TANJUG/RADE PRELIĆ

BEOGRAD - Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je zvanično raskinuo ugovor sa Zekom Ledejom.

Ledej (30) je bio član Partizana od 2021. godine. On je pre Partizana igrao za Hapoel Gilboa Galil, Olimpijakos, Žalgiris i Olimpiju iz Milana.

Posle kapitena Kevina Pantera, Partizan je saopštio da je klub napustio još jedan od glavnih igrača.

"Posle tri sezone u crno-belom, Zek Ledej ovog leta odlazi iz Partizana. Čovek koji je ostavio veliki trag i postao miljenik navijača Partizana, postigao je sa klubom sporazum na osnovu kojeg će im se putevi razići. Baš kao i Kevin kapiten, Zek Ledej ostaje zauvek deo crno-bele porodice", navodi se u saopštenju Partizana na društvenim mrežama.

Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek

Košarkaš Zek Ledej zahvalio se danas košarkaškom klubu Partizan u kome je proveo tri godine, kao i navijačima za koje je rekao da su ga prihvatili na najbolji mogući način.

"Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek! Volim Te, Partizane!", napisao je Ledej u onjavi na Instagramu kojom je potvrdio odlazak iz kluba.

Istovremeno on se zahvalio i Srbiji koja mu je omogućila da se oseća kao kod kuće.

"Hvala najboljim navijačima u na svetu što su me naučili šta je prava strast i vera u navijačku bazu. Vaš uticaj ne nemerljiv. Hvala svim saigračima i članovima stručnog štaba. Iznad svega, istinsko hvala treneru Obradoviću što mi je verovatno svakoga dana", zaključio je Amerikanac koji će, prema pisanju italijanskih medija, karijeru nastaviti u Olimpiji iz Milana, iz koje je i došao u Partizan 2021. godine.