18. maj 2023 15:38

Održan treći panel "Zvezdinog foruma": Igra i sport nezamenjivi u razvoju deteta

Izvor: TANJUG

podeli vest

Održan treći panel "Zvezdinog foruma": Igra i sport nezamenjivi u razvoju deteta

Foto: SD Crvena zvezda

BEOGRAD - Treći panel "Zvezdinog foruma" održan je u organizaciji Sportskog društva Crvena zvezda u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" na kojem je prisustvovalo 100 trenera iz svih klubova "crveno-bele" porodice, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da osnov i svrha projekta "Zvezdin forum" predstavlja izgradnju i utvrđivanje identiteta i imidža Zvezdinog trenera kroz međusobnu komunikaciju i upoznavanje, razmenu iskustava, ideja i vizija.

"Zvezdini treneri će na panelima sticati znanja u edukaciji i komunikaciji, koje se baziraju na neophodnosti razmene iskustva, trendova u oblasti treninga i priprema sportista, ulozi trenera u vaspitnpm i obrazovnom procesu sazrevanja sportista - posebno u mlađim kategorijama, sportskoj psihologiji, sociolpškoj dimenziji sporta i važnosti komunikacije u sportskom menadžmentu", navodi se u saopštenju SD Crvena zvezda.

Prisutne trenere i goste trećeg panela pozdravio je generalni sekretar SD Crvena zvezda Zoran Avramović, koji je istakao značaj održavanja "Zvezdinog foruma".

Predavanje na temu "Sport, vaspitanje, trening i vrituelni svet" održao je doc. dr Ranko Rajović, koji je šef Katedre za neuro nauke u vaspitanju i obrazovanju, specijalista interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih nauka.

Termin održavanja četvrtog panela "Zvezdinog foruma" biće naknadno utvrđen.