23. oktobar 2024 14:44

Međunarodni sajam medicine i stomatologije Medident počinje sutra

Izvor: TANJUG

podeli vest

Međunarodni sajam medicine i stomatologije Medident počinje sutra

Foto: Shutterstock.com/Thitisan, ilustracija

BEOGRAD - Na Beogradskom sajmu sutra počinje 47. Međunarodni sajam medicine i stomatologije Medident koji će okupiti više od 50 domaćih i regionalnih izlagača, kao i predstavnika inostranih kompanija.

Sajam će otvoriti u 11 sati Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja.

Medident, međunarodni sajam medicine i stomatologije, najrespektabilnija regionalna medicinska poslovno-komercijalna i edukativna sajamska manifestacija, traje do 26. oktobra.

U Hali 3 Beogradskog sajma okupiće se preko 50 domaćih i regionalnih izlagača i predstavnika inostranih kompanija, saopštio je Beogradski sajam.

Pod sloganom "Zajedno do zdravlja", ovakva reprezentativna ponuda sajmu obezbeđuje status oslonca celokupne struke i pratećih i srodnih industrija.

Zа stomatologe, ortodonte, dentalne tehničare i druge stručnjake u ovoj oblasti, Medident predstavlja priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama i metodama, što im omogućava da unaprede svoje veštine i kvalitet usluga koje pružaju pacijentima.

Pored toga, Medident omogućava učesnicima da na licu mesta isprobaju nove proizvode, prisustvuju demonstracijama i predavanjima, i na taj način donesu kvalifikovane odluke o nabavci opreme i materijala. Glavni cilj je da se upoznaju sa tehnološkim inovacijama koje mogu značajno unaprediti kvalitet i efikasnost njihove prakse.

Stomatolozi imaju priliku da se direktno upoznaju sa funkcionalnostima novih uređaja, testiraju ih i diskutuju o njihovim prednostima sa predstavnicima proizvođača.